Kitvoegen.be heeft onder andere ruime ervaring in kitwerken ten aanzien van nieuwbouw, zwembaden, vloeren, scheepvaart, tunnels en onderhoud VME. Kitvoegen.be heeft diverse partners, waarmee al jarenlang constructief wordt samengewerkt. Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. De kwaliteit van onze producten en onze mensen zijn hierbij van groot belang. Hieronder vindt u meer informatie over ons werk. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Nieuwbouw

Voor diverse bouwmaatschappijen voerde Kitvoegen.be al in de onderaanneming kitwerk uit. Kitvoegen.be heeft ruime ervaring opgebouwd in kitwerk ten aanzien van nieuwbouwprojecten. Kitvoegen.be heeft uitgebreide kennis en ervaring in huis om alle soorten voegen te kunnen dichten.
nieuwbouw
Lees meer Vraag offerte aan

 

Zwembaden kitten

Kitvoegen.be heeft ruime ervaring opgebouwd in het afkitten van bestaande of nieuw te installeren zwembaden. Naast zwembaden kunt u uiteraard ook bij Kitvoegen.be terecht voor het afkitten van sauna’s, whirlpools, bubbelbaden of stoombaden.
zwembad
Lees meer Vraag offerte aan

 

Gevelbouw

Het juist afdichten van gevels is essentieel voor de duurzaamheid van een gebouw. Absolute waterdichtheid is hierbij vereist. Onjuiste uitvoering van kitafdichtingen kan voor grote schade aan bouwelementen zorgen. Kitvoegen.be draagt zorg voor de juiste materialen en mensen die de klus kunnen klaren.
gevels
Lees meer Vraag offerte aan

 

Galerijvloeren kitten

Net als bij de gevelbouw kan bij galerijvloeren veel ellende worden voorkomen, door een juiste advisering en uitvoering van het kitwerk. Kitvoegen.be heeft bewezen de aangewezen partij te zijn voor kitafdichtingen ten aanzien van galerijvloeren.
gallerij
Lees meer Vraag offerte aan

 

Scheepvaart

Ook ten aanzien van de scheepvaart heeft Kitvoegen.be reeds haar sporen verdiend. Kitvoegen.be heeft ervaring opgebouwd op het gebied van offshore, marineschepen, diverse scheepsbouw en ultramoderne jachten met alle specifieke eisen en wensen die hierbij horen.
scheepvaart
Lees meer Vraag offerte aan

 

Tunnels

Wij hebben veel ervaring en expertise opgebouwd met kitwerk in tunnels. Zo hebben wij werkzaamheden verricht in de Westerscheldetunnel. Naast kitwerk ten aanzien van tunnels, voeren wij ook kitwerk uit in de utiliteitsbouw en viaducten.
tunnels
Lees meer Vraag offerte aan

 

Renovatie

Bij Kitvoegen.be is kitwerk ten aanzien van renovatie of restauratie van kleine of grote projecten in goede handen. De juiste vakkennis is hierbij van groot belang en deze is ruimschoots aanwezig binnen ons bedrijf.
renovatie
Lees meer Vraag offerte aan

 

Onderhoud VME

Vereniging van mede-eigenaars is Kitvoegen.be ook graag van dienst. Dagelijks richten wij ons op onderhoud van appartementen van kleine en grote appartementencomplexen. Hiervoor vervangen wij alle kitnaden en voorzien wij galerijen van de juiste coating.
vve_2
Lees meer Vraag offerte aan