Ramen kitten

Het afkitten van uw ramen is een belangrijke klus. Het is daarom belangrijk dat het afkitten van uw ramen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Kitvoegen.be kan u daarbij helpen. Wij geven u graag advies over het kitten van uw ramen.

Bespaar op uw energiekosten: laat uw raam kitten

Als ramen niet goed afgekit zijn, gaat er veel warmte verloren. Om te voorkomen dat u de kachel hoger moet zetten (extra stookkosten) is het juist afkitten van ramen erg belangrijk. Ook zorgt dit ervoor dat er geen vocht in uw woning kan komen. Mochten er kleine kieren zitten bij een raam, dan kan vocht gemakkelijk naar binnen komen. Hierdoor groeien er schimmels, wat ervoor zorgt dat uw kozijnen gaan rotten. Om te vermijden dat u nieuwe kozijnen moet plaatsen, is het goed afkitten van ramen erg belangrijk.

Uw specialist in het afkitten van ramen

Met al meer dan twintig jaar ervaring met kitwerk, zijn wij ook u graag van dienst. Naast het kitten van ramen, helpen wij u ook graag bij het kitten van uw badkamer of keuken.  Wij geven u graag advies over welke werkwijze het beste aansluit bij uw wensen. Benieuwd wat onze kitters voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.