Kitvoegen.be heeft veel ervaring met kitafdichtingen in onder andere badkamers, keukens, vloeren, sanitair en zwembaden. Of het nu gaat om het uitsnijden van oud kitwerk of het aanbrengen van nieuw kitwerk, Kitvoegen.be is u optimaal van dienst. Samen met u bepalen wij welke kitproducten het beste passen bij uw specifieke situatie. Hieronder vindt u voorbeelden van ons werk en onderaan deze pagina kunt u een offerte aanvragen. Een offerteaanvraag wordt direct in behandeling worden genomen.

 

Help, schimmel! Wat nu?

Heeft u last van schimmelvorming in uw badkamer? Wij kitten uw badkamer graag voor u met speciale kit voor sanitair! Schimmelvorming in de badkamer ziet er niet alleen lelijk uit, maar kan ook uitwerkingen hebben die kosten veroorzaken en schadelijk voor de gezondheid zijn. De besmetting met schimmel herkent men meestal aan een donkere, stipvormige en zich langzaam uitbreidende vlek op het oppervlak. Kitvoegen.be is ervaren als het gaat om het vermijden en bestrijden van schimmelvorming!
Lees meer Vraag offerte aan

 

Badkamers kitten

Heeft u net een prachtig nieuw bad, douche of toilet gekocht? Wij kitten uw badkamer graag voor u! Of heeft u juist last van lekkage in uw badkamer? Bestaand kitwerk van uw sanitair kan aangetast zijn en water doorlaten. Hierdoor kan veel schade in uw badkamer ontstaan. Wij kunnen dit voor u verhelpen. Kitvoegen.be staat voor u klaar!
badkamer-kitten
Lees meer Vraag offerte aan

 

Toilet kitten

Het kitten van uw toilet is belangrijk, zowel om hygiënische redenen, als om visuele redenen. Wanneer uw voegen netjes zijn gekit, voorkomt u aantasting van uw sanitair en lekkage. In uw toilet is het van belang dat zowel de horizontale als verticale kitnaden én de aansluiting tussen de tegels in uw toilet en eventuele wastafel goed zijn afgedicht. Kitvoegen.be is specialist in toiletten kitten en helpt u graag.
toilet
Lees meer Vraag offerte aan

 

Keukens kitten

Heeft u net een prachtige nieuwe keuken gekocht en zoekt u naar een betrouwbare kitter om deze te kitten? Dan bent u bij Kitvoegen.be aan het juiste adres! Wij kunnen onder andere uw spoelbak kitten. Heeft u last van aangetast kitwerk, veelal veroorzaakt door schimmel, die zorgt voor lekkage? Kitvoegen.be verwijdert voor u de oude voegen en brengt nieuwe, schimmelwerende voegen aan. Uiteraard verzorgen wij ook kitwerk in nieuw geïnstalleerde keukens.
keuken kitten
Lees meer Vraag offerte aan

 

Vloeren kitten

Heeft u eindelijk de tegelvloer of natuurstenen vloer gevonden die aansluit bij de rest van uw interieur? Kitvoegen.be adviseert u welk kitmateriaal het beste bij uw vloer past en brengt passend en kwalitatief hoogstaand kitwerk aan, zodat u jaren plezier zult hebben van uw vloer.
tegel-vloer
Lees meer Vraag offerte aan

 

Zwembad kitten

Kitvoegen.be heeft ruime ervaring opgebouwd in het afkitten van bestaande of nieuw geïnstalleerde zwembaden. Naast zwembaden kunt u uiteraard ook bij Kitvoegen.be terecht voor sauna’s, whirlpools of stoombaden. Ook hier komen wij graag kit aanbrengen.
zwembad
Lees meer Vraag offerte aan